Forever Young !!!

Kära alla ni som orkar läsa detta "dravel", nu ska ni få höra.
Allt eftersom tiden går, åren rinner iväg och vi förändras både in och utvändigt så är det en sak som jag aldrig kan förstå,  alla andra utom jag blir äldre. Jo då, nog har jag en spegel allt men den visar ju bara upp min unga  sida. Här finns inga små rynkor runt ögonen, ingen slapp haka , en sexig figur, strömlinjeformade ben och en attraktiv look . Mina jämngamla medsystrar är märkta av tidens tand och långt ifrån min status. Jag brukar säga till mannen i mitt liv, kolla vad den tanten är gammal, tur du är gift med en ung Qvinna.  Hans märkliga blick säger; det finns hjälp att få för dig ochså.

Nej, riktigt så är det nog inte, spegeln ljuger inte och visar definitivt ingen sexig look , inga strömlinjeformade ben, sexig figur eller annat positivt. Nej, spegeln visar verkligen sanningen men själens spegel den vittnar fortfarande om den unga flickan som jag tror finns i oss alla. I själen känner jag mig ung och attraktiv, odödlig och för alltid ung.
När jag var ung på riktigt så hade jag svårt att förstå att " äldre" kunde bli förälskade och känna sig ung i själen, att en " gammal" Qvinna eller en man kunde känna samma lusta och kärlek som en ungdom. Nu förstår jag!!!!
För många år sedan hittade man ett brev i en sängbordslåda på ett ålderdomshem. Damen hade lämnat jordelivet och efterlämnat ett handskrivit brev. I detta stod det hur hon som var närmare 90 år fortfarande kände sig som en ung flicka, hur omgivningen missbedömde hennes reaktioner och kallade henne för senil och " efterbliven". Damen hade inte kunnat kontakta sig verbalt med sin omgivning och hade under hela sin tid på ålderdomshemmet blivit missförstådd.
Vart jag vill säga är att åldern inte har någon betydelse, det är i själen som åldern avspeglar sig.
En ung själ ger en ung kropp , även om den är prydd av en massa skavanker.
Jag känner mig; For ever young !!
Allmänt | | Kommentera |
Upp