God Natt !!!

Vaknade i natt ...........långt borta hörde jag ett mullrande ,dånande ,snörvlande ljud.
Det kom närmare och närmare och nådde till slut med full kraft min medvetenhet. Hjärtat slog som en stånghammare och pannan var fuktig av svett.
Mina tre sängkompisar hade återigen lyckats att med sina oljud dra mig ut ur drömmarnas värld och placera mig i det verkliga nattlivet. Det verkliga nattlivet är minnsan ingen lek, här handlar det om avslappnande kroppar som efter ett fullgjort gott dagsverk hamnat i något slags koma med medföljande ljudliga tongångar. Här skiljer sig varken djuren eller människan alla tre låter om än på olika sätt.
Ibland blir det plötsligt alldeles tyst. Då grips jag nästan av en ångest och frågan kommer automatiskt..... Lever dom??
Jodå, nog gör dom det. Ibland måste jag vara handlingskraftig. Jag flyttar , knuffar och " slå" mina sängkompisar med påföljd att jag får en släng tillbaka !
Tänk er, man är trött och har kurat ihop sig , kudden är där den ska vara , täcket värmer gott och medvetandet är på väg att glida långt långt bort. En varm nos i örat och en nysning som inte är av denna värld, Därefter så smyger sig sakta men säkert ett snarkande läte in i örat och blir starkare och starkare. Snabbt har medvetandet återvänt, man flyttar på orosmomentet och väntar på ett nytt besök av Mr. J.Blund.
Just när man är på väg att glida in i den ljuvliga drömvärlden så rycks man åter tillbaka. Fötter som galloperar på täcket och långa långa snarkningar. Nu är alla tre åter i timmerskogen o jobbar för glatta livet.
Plan B: är nu aktuell.
Gula öronproppar pressa in i öronen ......långt in mot hjärnbalken men va sjutton.. plopp så är de ute. Testar en omgång till med samma resultat ...ge upp!!!
Plan C: Flyttar?
Att lämna sin sköna binge är helt emot mina principer men stundom har nöden ingen lag. Jag drar , kudde o täcket under armen , snubblar omkull i mörkeret men va sjutton, snart ligger man för sig själv..skönt.
Hamnar i rätt läge, allt är perfekt men nej vad hoppar upp mot huvudet med nosen i örat........ Atjoo !!!!

Jag ger upp men  Mr.J. Blund ger inte upp så lätt och snart är jag  åter drömmarnas värld.
Allmänt | | Kommentera |
Upp